Loonbedrijf van der Vegt
 

Cultuurtechniek

Naast grondverzet, richt Loonbedrijf van der Vegt zich als cultuur technisch loonbedrijf op cultuurtechnisch loonwerk. Bij cultuurtechnische werkzaamheden draait het om de aanleg, inrichting en het beheer van landschap in landelijke en stedelijke gebieden. Bedrijven, gemeentelijke- en overheidsinstanties en particulieren schakelen ons in voor onder andere de aanleg van parken, de aanleg van sportvelden en het inrichten van openbaar groen.

Cultuurtechnisch loonwerk vraagt om kennis en vaardigheid. Met de kennis van onze medewerkers en een gevarieerd en modern machinepark zorgen wij ervoor om veelzijdige werkzaamheden met kwaliteit uit te voeren.

Bij de tractoren profielbanden beschikken wij over diverse werktuigen zoals o.a. een frees, spitmachine, kilverbord en een zaaimachine waarmee wij zowel grote oppervlakten als kleinere percelen zoals tuinen kunnen bewerken.

Eveneens worden bij het uitvoeren van de cultuurtechnische werken de mobiele kraan, de minikraan met bijbehorende hulpstukken ingezet om de werkzaamheden tot in perfectie uit te voeren. 

 
E-mailen
Bellen