Loonbedrijf van der Vegt
 

historie

In 1957 is Loonbedrijf van der Vegt opgericht door Bernard van der Vegt. Bernard is begonnen met trekker en wagen met uitrijden van melkbussen. Ten tijde van de oprichting was Loonbedrijf van der Vegt gevestigd aan de Raamsweg in Marienheem. (pal naast het huidige bedrijfsterrein). 

Nadat Bernard meer naamsbekendheid had opgebouwd met zijn bedrijf steeg ook de vraag van de boeren om extra/andere werkzaamheden te verrichten. In vrij korte tijd werden er een kraan, giertank, zaaimachine en maaimachine aangeschaft en ingezet om de klanten te helpen. 

Door de jaren heen groeide het bedrijf. Zo werden er de eerste personeelsleden aangenomen en werd machines vervangen of vernieuwd. Ook verhuisde het bedrijf van de Raamsweg naar de Hellendoornseweg in het centrum van Marienheem.

Nadat zoon Peter zijn schoolperiode had afgerond is ook hij in het bedrijf komen werken. In 1998 heeft hij, nadat Bernard's vrouw Mieke kwam te overlijden, het bedrijf overgenomen. Op dat moment was het bedrijf net wederom verhuisd naar de huidige locatie aan de Boetelerveldweg.

 
E-mailen
Bellen